Som många redan vet är jag en Buzzador. Som BUZZADOR får du ta del av många olika kampanjer, där man får testa många varierande produkter. När du blivit en Buzzador innebär det inte att just du ALLTID får ta del av alla kampanjer, utan man blir utvald. Ditt första erbjudande kan ta sin tid innan du kommer med, men ge inte upp!!!
Nu har jag ju som sagt kommit med i en kampanj där det ska testas Parmesan från ZETA. I paketet fanns 2 Parmesan ostar med olika lagringstider, receptfoldrar från ZETA + överraskning :)
- PARMIGIANO REGGIANO LAGRAD 14 MÅNADER, Smakrik, fyllig och rund med lång eftersmak. Den kortare lagringstiden gör att den lättare smälter i maten. Passar fint till att riva över pasta, lax eller varför inte en hemmagjord Caesarsallad?
- PARMIGIANO REGGIANO LAGRAD 22 MÅNADER : En Parmigiano Reggiano på toppen av sin mognad. Harmonisk, smakrik med lång eftersmak. Perfekt som apptitretare eller riven över pasta eller sallad.
- PAKETET INNEHÖLL ÄVEN 2 ÖVERRASKNINGAR: Den ena var en liten Parmesankniv och det andra var Crema Di Balsamico med smak av Fikon som är en krämig och fyllig Balsamvinäger som går bra att använda både till smaksättare i såser och till att ringla över ost, kalla och varma rätter, frukt eller nötter.
Vad jag faktiskt inte visste om Permesan är att den är väldigt lättsmält och väldigt hälsosamma. En bit Parmesan på 100 g innehåller 33 g protein vilket är precis lika mycket som 170 g nötkött innehåller och det tar bara 45 minuter för Parmesan proteinet att smälta i magen. Alla vet vi väl att det tar flera timmar för köttet att smälta. Innan jag börjar Buzza ordenligt ska jag själv testa ett recept som jag hittade i foldern från ZETA, så idag Buzzar jag med mig själv :)
Vill du också bli en Buzzador och få hem gratisprodukter???? Klicka på länken och anmäl dig, glöm inte meddela att du blir en Buzzador genom mig, vi tjänar poäng på det båda två.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar