tisdag, juni 07, 2011

Också Purina PRO PLAN

Nu har Trizz fått prova Purina PRO PLAN några dagar och hon fullkomligt älskar maten!!! Jag har valt att lägga upp hennes vanliga mat i en skål och den nya i en. När Purina-maten är slut, luktar hon bara på den vanliga maten och sen börjar och "skrika" och jama för att Purina är slut i skålen, vill tydligen ha mer av den... :)
Jag tillhör ju dom som inte ger min katt skräpfoder, utan det ska vara ett rejält och bra foder där min katt får i sig allt hon behöver. Har alltid använt Royal Canin och inget annat.
Purina Pro Plan är ett foder som är framtaget av Purinas veterinärer och näringsspecialister och säljs bara i zoo-fackhandeln. Även om dessa foder kostar en hel del så är det värt varenda krona. Billiga foder som man köper lite var som helst innehåller mestadels vatten och annat skit. Våra djur måste ha en näringsrik kost, precis som vi människor.
Vill du läsa mer om Purina Pro Plan, klicka på länken nedan för att bilda dig din egen uppfattning.

http://www.purina-proplan.se/index.asp

Denna text finns att läsa på purinas sida på nätet:
PRO PLAN® ger inte bara din kattunge eller katt en perfekt balans av näringsämne. Kontinuerliga studier visar att katter även föredrar smaken av PRO PLAN® framför konkurrenternas märken. Det har även bevisats att den speciella form och struktur som allt vårt vuxna kattfoder har hjälper till att reducera plackbildning med så mycket som 40%.





Se så gott hon tycker det är....


Har varit på en familjemedlems arbetsplats och delat ut prov-påsar till de som har katter och det blev väldigt uppskattat. Så nu inväntar jag lite info från dom för att få höra vad deras katter tycker om maten.



Vill du ge din katt ett hälsosamt liv?? BYT MAT...

Inga kommentarer: